Elektro

Installasjoner, service og vedlikehold

ABC Elektro Team tilbyr tjenester innen elektro, og vi tar på oss alt fra små til store oppdrag hos din bedrift. Vi leverer f.eks; el-installasjoner, el-kontroller, nødlys, og nødstrøm.

Gjennom oss får våre kunder én aktør å forholde seg til vedrørende infrastrukturen mellom brukerutstyret og det sentralt plasserte utstyret.

El-installasjon

El-installasjonsavdelingen er en egen avdeling i ABC Elektro Team og skal utføre elektroinstallasjoner. Vår kjernevirksomhet vil være service, vedlikehold og prosjektarbeider i forbindelse med næringsbygg. Installasjonsavdelingen ønsker å v ære en naturlig samarbeidspartner og bidragsyter i forhold til å utarbeide og skreddersy løsninger for våre kunder.

El-kontroller

Vi sjekker om den elektriske installasjonen og det elektriske utstyret hos dere er sikkert å bruke, samt vurdere om det er en risiko for brann. ABC er ett av kun 10 foretak i Norge som er sertifisert av Det Norske Veritas for standarden “NEK 405-4, el-kontroll næring“. Denne høythengende sertifiseringen gjør ABC i stand til å avsløre eventuelle feil og mangler som utgjør fare for personer, husdyr eller skader på gjenstander.

Nødstrøm

Nødstrøm kan leveres som aggregat eller UPS, samt en kombinasjon av dette. Nødstrømsanlegg leveres for å sikre stabil drift av kundens anlegg. ABC Elektro Team leverer alt fra de enkleste anlegg opp til store komplekse systemer i nettverk – gjerne med grafisk presentasjon for PC og tilknyttet SD- anlegget.

Nødlys

Nødlys er en samlebetegnelse for ledelys og markeringslys. Nødlys benyttes som hjelp ved evakuering i en nødsituasjon. Det finnes både “sentraliserte” og “desentraliserte” løsninger, og her kan ABC Elektro Team levere alt fra de enkleste anlegg opp til store komplekse systemer i nettverk – gjerne med grafisk presentasjon for PC. Nødlys inngår ofte i bedriftens SD-anlegg, men lever som regel adskilt fra brannalarmanlegget

Har dere behov for våre produkter og elektro-løsninger?

Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle