Landbruk

Sikkerhet, effektivitet og infrastruktur

ABC Elektro Team AS har i nærmere 20 år levert brannalarmsystemer til landbruket. I dag har vi over 200 brannalarmanlegg over store deler av Østlandet. Disse gårdbrukerne har på den måten fått sikret sine familier, dyr, bygninger og maskiner mot brann.

ABC Elektro Team AS er autorisert systemleverandør av kvalitetsutstyr fra både Autronica og Siemens brannalarm og har selvsagt nødvendige godkjenninger som blant annet FG 760 og FG 750.

Også på andre områder leverer ABC Elektro Team AS løsninger til landbruket. Kameraovervåking, kabling/nettverksløsninger, andre former for overvåking/alarmering samt elektroinstallasjon og el-kontroll / termografi er eksempler på dette.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat for sikkerhets skyld.

ABC Elektro Team AS logo

Service- og vedlikeholdsavtaler er viktige elementer for å holde en stor aktør i gang. Vi er glade og stolte over å kunne levere våre tjenester til offentlig sektor.

NS 3960 ble utgitt som revidert utgave i april 2019. En av flere endringer er innføringen av krav til brannalarmanlegg for driftsbygninger i landbruk og veksthusnæring. For å imøtekomme kravene har FG-750 og FG-760 blitt oppdatert tilsvarende.

Som følge av ny NS 3960:2019, tilbaketrekkes eksisterende regler

«FG-730 – FG-regler for automatiske brannalarmanlegg for gårdsbruk og gartnerier, utgave 11» og «FG-740 – FG-krav til aspirasjonsdetektor og sentralapparat for bruk i gårdsbruk og gartnerier, utgave 3». Testing etter FG-740 er ikke lenger mulig.

Standard Norge gir ikke overgangsordninger fra gammel til ny standard. Overgangsperioden er satt frem til 01.01.2021.

Nye regler sier at prosjektering og installasjon av brannalarmanlegg i denne type driftsbygninger benyttes materiell som er godkjent i henhold til NS-EN 54-serien.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat for sikkerhets skyld.

Har dere behov for våre tjenester?

Som kunde skal du vite at vi er opptatt av å kunne vårt fag – vi skal ha kunnskap om hva vi driver med, slik at du alltid skal oppleve trygghet i forhold til riktige løsninger og riktig pris når du velger oss.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle