Smartstyring

StrømKontroll fra Futurehome

Strømsparepakken lar deg styre to av de store lastene i hjemmet ditt enkelt og rett fra mobilen, men dette er bare starten på smarthjemmet ditt. Med strømsparepakken kan du også koble til elbillader, smarte stikkontakter, lysstyring og mye mer som gjør hjemmet enklere, sikrere og smartere.

Få alt installert av en fagperson

Sparepakken installeres av en elektriker fra ABC Elektro Team AS og du vil kunne spare strøm fra første stund. Du får spesifisert faktura fra elektriker for arbeidet for å kunne søke støtte fra Enova.

Spar strøm og penger

Når du har Strømsparepakken installert begynner systemet med å justere forbruket slik at strømmen blir brukt mer effektivt. Slik sparer du både strøm og penger.

Få Enovastøtte

Ved å søke støtte fra Enova vil du kunne få tilbake 35% på investeringen din, opp til kr 10.000,- i tillegg til at du sparer flere tusen i året. Les mer her.

Pakken inneholder

Smarthub 2

Futurehome Smarthub 2, hjertet i smarthjemmet og er basert på Z-Wave og Zigbee. Smarthub 2 kobles til ditt hjemmenett, kjører Futurehome programvare og samler smartenheter i ett system. For å installere og bruke Smarthub 2 må du bruke Futurehome app’en som kan lastes ned gratis i Apple App Store og Google Play. En fullstendig liste over smarte enheter som støttes i Futurehome finner du på products.futurehome.io.

HAN-sensor

HAN-sensoren måler strømforbruket ditt i sanntid, samtidig som den gir historiske data. Husk å ringe nettselskapet for å åpne HAN-porten før installasjon

Termostat

Termostaten lar deg styre varmen fra selve termostaten samt fra appen. Med et flott design som passer rett i norske veggbokser. Termostaten hjelper deg å styre varmen på en smart måte.

16A relé

Med 16A relé kan du enkelt styre varmtvannsberederen din slik at den ikke varmer opp vannet når det er dyrest strøm. Reléet kan også brukes til brytere eller lignende.

Funksjonalitet

Full informasjon om ENOVA støtte for smart strømstyring finner du her på ENOVA sine hjemmeside. 

Dokumentasjon på system og produkter lastes ned under dokumentasjon på produktsiden til Strømsparepakken. 

Du vil også trenge en spesifisert faktura fra installatør.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle