Industri

Sikkerhet, overvåkning og effektivitet

Selv om det nå har blitt et storfylke som heter Viken, har Østfold vært tradisjonelt sett et industrifylke med flere hjørnesteinsbedrifter og produsenter / leverandører av spesialprodukter og løsninger. Hos mange av disse gjør ABC Elektro Team jevnlig jobber som spenner særdeles vidt. Industri er noe vi kan!

For alle industribedrifter er det viktig å ta vare på sikkerheten for ansatte, maskiner, bygninger og utstyr. I tillegg er det viktig at bedriftene driver effektivt og at de industrielle prosessene overvåkes kontinuerlig. Sikkerheten vil alltid være i førersetet, og ny teknologi vil vi alltid ha full tilgang til.

Ta kontakt med oss for et godt og uforpliktende møte.

ABC Elektro Team AS logo

Service- og vedlikeholdsavtaler er viktige elementer for å holde en stor aktør i gang. Vi er glade og stolte over å kunne levere våre tjenester til industribedrifter.

IKT

Nyere forskning viser at bruk av interaktiv tavle i undervisningen har positiv effekt, og bruken av slike tavler har også inntatt alt fra barnehager til styrerom og kommandosentraler. Vi fører hele produktporteføljen rundt Smartboard inklusiv dokumentkameraer, verktøy for administrasjon, elev-PCer og nettmøte-applikasjoner. Vi fører også interaktive tavler fra flere andre produsenter, hvor visninger kan skje på en tradisjonell whiteboard, en flatskjerm eller på lerret.

Vi kan sette opp en flatskjerm som inneholder f.eks video, bildevisninger, rullerende tekst og internettinformasjon. Alternativene er mange, og vi har derfor brukt tid på å finne hvilke systemer som gir kundene høy kvalitet, lav brukerterskel, godt med funksjonalitet og et fornuftig kostnadsnivå. Vi er stolte av å kunne presentere løsninger som tilfredsstiller kundenes krav, og kan tilby komplette installasjoner inklusiv utforming av informasjonsvisninger og vedlikehold av dette.

Installasjoner, service og vedlikehold. ABC Elektro Team tilbyr tjenester innen elektro, og vi tar på oss alt fra små til store oppdrag for offentlig sektor. Vi leverer f.eks; el-installasjoner, el-kontroller, nødlys, og nødstrøm.

Gjennom oss får våre kunder én aktør å forholde seg til vedrørende infrastrukturen mellom brukerutstyret og det sentralt plasserte utstyret.

Har dere behov for våre tjenester?

Som kunde skal du vite at vi er opptatt av å kunne vårt fag – vi skal ha kunnskap om hva vi driver med, slik at du alltid skal oppleve trygghet i forhold til riktige løsninger og riktig pris når du velger oss.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle