Hus og hytte

Trygghet for din bolig

Gi hjemmet ditt en skikkelig elektrisk overhaling! Dette er veldig viktig for å forhindre branntilløp mm. Vi kan også bytte sikringsskap, samt sjekke strømmen i ditt hus eller leilighet. Har du et gammelt sikringsskap, anbefaler vi at du tar kontakt med oss snarest!

Husk at vi også kan påta oss hytteoppdrag. Trenger du strøm til enten ny eller en eldre hytte, ta kontakt med oss for en hyggelig prat, og et uforpliktende tilbud.

Bor du i et borettslag eller sameie? Da leser du mer om dette her.

Husk at du som privat kunde kan bruke ABC Elektro Team As som sterkstrømsinstallatør.

ABC Elektro Team AS logo

I takt med stadig mer omfattende regelverk knyttet til boliger, har vi en voksende oppdragsmengde knyttet til el-installasjoner og sikkerhet i privatboliger.

IKT

Nyere forskning viser at bruk av interaktiv tavle i undervisningen har positiv effekt, og bruken av slike tavler har også inntatt alt fra barnehager til styrerom og kommandosentraler. Vi fører hele produktporteføljen rundt Smartboard inklusiv dokumentkameraer, verktøy for administrasjon, elev-PCer og nettmøte-applikasjoner. Vi fører også interaktive tavler fra flere andre produsenter, hvor visninger kan skje på en tradisjonell whiteboard, en flatskjerm eller på lerret.

Vi kan sette opp en flatskjerm som inneholder f.eks video, bildevisninger, rullerende tekst og internettinformasjon. Alternativene er mange, og vi har derfor brukt tid på å finne hvilke systemer som gir kundene høy kvalitet, lav brukerterskel, godt med funksjonalitet og et fornuftig kostnadsnivå. Vi er stolte av å kunne presentere løsninger som tilfredsstiller kundenes krav, og kan tilby komplette installasjoner inklusiv utforming av informasjonsvisninger og vedlikehold av dette.

Installasjoner, service og vedlikehold. ABC Elektro Team tilbyr tjenester innen elektro, og vi tar på oss alt fra små til store oppdrag for offentlig sektor. Vi leverer f.eks; el-installasjoner, el-kontroller, nødlys, og nødstrøm.

Gjennom oss får våre kunder én aktør å forholde seg til vedrørende infrastrukturen mellom brukerutstyret og det sentralt plasserte utstyret.

Har dere behov for våre tjenester?

Som kunde skal du vite at vi er opptatt av å kunne vårt fag – vi skal ha kunnskap om hva vi driver med, slik at du alltid skal oppleve trygghet i forhold til riktige løsninger og riktig pris når du velger oss.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle