Om oss

Hvem er vi

I ABC elektro Team AS?

ABC Elektro Team AS ble etablert 1. mars 2002 og består i dag av en begeistret gjeng med høyt kvalifiserte medarbeidere.
Vi har alltid hatt fokus på høy kompetanse, og er idag en bedrift med spisskompetanse og godkjenninger på en rekke områder.

Vår visjon er vår ledestjerne… Og er svært dekkende for hva vi står for, og hva vi streber etter – hver eneste dag!

Du som kunde skal vite at vi er opptatt av å kunne vårt fag, vi skal ha kunnskap om hva vi driver med, slik at du alltid skal oppleve trygghet i forhold til riktige løsninger og riktig pris når du velger oss. Det er dette om oss handler om.

Da blir du fornøyd, og da blir vi fornøyd!

Du får løst ditt problem, og vi har hatt nok en god dag på jobb.

Dette skaper begeistring for alle!

Fagområder

Elektro, sikkerhet og IKT er de tre fagområdene vi hovedsakelig arbeider med. Innenfor disse leverer vi et svært bredt spekter av produkter og løsninger.

Tjenester

Vi leverer tjenester innen prosjektering, installasjon, service og vedlikehold. Les mer detaljert om våre tjenester under kundegrupper i menyen.

Kundegrupper

Vi leverer våre tjenester, produkter og løsninger til offentlig sektor, industri, sameie, landbruk, næring og privatkunder.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle