Sikkerhet

Sikring og varsling

Sikring og varsling. ABC Elektro Team tilbyr tjenester innen sikkerhet som f.eks; adgangskontroll, alarmoverføring, brannvarsling, innbruddsalarmer, kameraovervåkning, nødlys, sykesignal, overfallsalarmer og talevarsling.

Gjennom oss får våre kunder én aktør å forholde seg til vedrørende infrastrukturen mellom brukerutstyret og det sentralt plasserte utstyret.

Adgangskontroll

Adgangskontroll er i dag en obligatorisk del av sikkerheten for de fleste typer bygninger, områder, kjøretøy, installasjoner, osv. Det har vært stor utvikling i teknologien som benyttes for adgangskontrollsystemer, og i dag er det stort sett bare fantasien som setter grenser for hva dette kan benyttes til – og hva det kan gjøre for eierne og brukerne.

Alarmoverføring

Sikker overføring av alarmsignal til vaktsentral, brannvesen, politi eller lignende er en særdeles viktig del av et sikkerhetssystem. ABC Elektro Team leverer alle typer løsninger for sikker overføring av signaler, både via kabel og GSM.

Brannvarsling

Innen fagområdet brannvarsling finnes det en rekke løsninger spesialtilpasset forskjellige miljøer. Menneskeliv har alltid høyeste prioritet når det gjelder brannvarsling, og i den forbindelse er tidlig varsling helt avgjørende. ABC Elektro Team leverer brannvarslingsløsninger i alle kategorier – alt fra små enkeltstående løsninger til store komplekse nettverksbaserte systemer.

Kameraoveråking

Kameraovervåking benyttes i større og større grad for sikring av personer, bygninger, gjenstander, kjøretøy osv. I tillegg er kameraovervåking en viktig del av prossessovervåkingen for bedrifter og i industrien. Offentlig sektor benytter også i økende grad kameraovervåking som et supplement til den øvrige sikkerheten.

Overfallsalarm

Menneskers sikkerhet står øverst på lista for alle virksomheter og privatpersoner. Det å kunne gi beskjed dersom en ulykke har skjedd, eller at det automatisk varsles ved eksempelvis fall-ulykker, er høyt prioritert. ABC Elektro Team leverer noen av markedets sikreste og mest brukervennlige løsninger for sikring og sporing av personell, gjenstander, kjøretøy, osv.

Nødlys

Nødlys er en samlebetegnelse for ledelys og markeringslys. Nødlys benyttes som hjelp ved evakuering i en nødsituasjon. Det finnes både “sentraliserte” og “desentraliserte” løsninger, og her kan ABC Elektro Team levere alt fra de enkleste anlegg opp til store komplekse systemer i nettverk – gjerne med grafisk presentasjon for PC.

Innbruddsalarm

Moderne innbruddsalarmsystemer har en helt annen grad av sikkerhet, bruksområder og brukervennlighet enn for bare noen få år siden. Innbruddsalarm kan enten “stå alene”, eller være knyttet sammen medadgangskontrollsystemet- noe som blir mer og mer vanlig. Utvalget av innbruddsalarmsystemer er meget stort, og ABC Elektro Team kan hjelpe deg å finne den løsningen som er best egnet for akkurat ditt behov.

Talevarsling

Talevarsling er bruk av høyttalere for å formidle viktige budskap i forbindelse med kritiske situasjoner. Det kan være brann, evakuering, eller andre typer trusler der det er viktig å få gitt klare og tydelig instrukser til en menneskemasse. Talevarsling erstatter oftere og oftere de tradisjonelle brannklokkene, og i nye bygninger av en viss størrelse sier regelverket at det SKAL benyttes talevarsling. Det er ekstremt viktig at talevarsling blir prosjektert og installert forskriftsmessig, slik at sikkerheten ivaretas.

Pasient- / sykesignal

Sykesignalanlegg går i dag under kategorien pasientsignal. Årsaken er at teknologien har utviklet seg så kraftig de siste årene, at bruksområdene er blitt enormt mye større. Pasientsignal benyttes på sykehus, pleiehjem, og lign., og kan integreres med brannalarmsystemer. For å tilfredsstille dagens behov og morgendagens krav er det viktig at de tekniske systemene på sykehusene er fleksible og kan tilpasses også etter installasjonen.

Har dere behov for våre produkter og løsninger?

Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle