Varmepumper

Kan brukes året rundt

En stor fordel med varmepumpe er at den kan brukes til å kjøle ned boligen de varme sommermånedene, mens om vinteren kan den brukes til å varme opp boligen. Du får rett og slett et godt inneklima, og perfekt temperatur inne – uansett vær og sesong. 

Varmepumpen regnes som et mer miljøvennlig alternativ enn andre oppvarmingsløsninger da den utnytter gratis, fornybar energi fra luften utenfra til å varme opp boligen. Den bruker mindre energi enn avgitt varmeeffekt og er derfor en økonomisk lønnsom investering.

Vi har de nødvendige lovpålagte sertifseringene som trengs.

ABC Elektro Team AS er elektroinstallatør og har nødvendige lovpålagte sertifiseringer (F-gass) for å installere varmepumper.  Du kan ikke bare bruke en eksisterende stikkontakt til varmepumpen uten videre.

Pumpen må være fast tilkoblet og ikke være tilkoblet via stikkontakt ettersom tilkobling med stikkontakt øker faren for varmgang og dermed brannfare. Det gjelder alt som er tilkoblet med stikkontakt, men det spesielle med en varmepumpe er at den alltid vil være tilkoblet og trekke jevnt med strøm når den er i bruk. Den er da å anse som en del av den faste installasjonen i boligen og må derfor også ha en fast tilkobling for å øke sikkerheten. I bunn og grunn handler det om mye av det samme som for varmtvannsberedere over 1500 watt – der det er faktiske krav til fast tilkobling fremfor stikkontakt.

Selve kursen til varmepumpen skal også ha jordfeilbryter slik at strømmen kuttes i stedet for at mennesker eller dyr risikerer strømgjennomgang dersom det oppstår jordfeil. Kursen bør utstyres med en 16 A sikring, men dette avhenger litt av hvor mye strøm den aktuelle varmepumpen trekker. På noen modeller holder det også med 10 A sikring.

Panasonic er opptatt av miljø og energieffektivitet og tilbyr driftseffektive varme- og kjøleløsninger som får ned strømregningen din. Du får perfekt temperatur inne, uansett vær ute. Disse varmepumpene er kjent for sin gode kvalitet og pålitelighet!

Panasonics nanoe™ X-teknologi tar også inneklimaet et hakk videre og sørger for naturens rengjøringsmiddel – hydroksylradikaler – innendørs for å skape et bedre miljø.

Har du en gammel varmepumpe som burde vært byttet ut med noe nytt? Da kan du spare mye penger ved å bytte til en ny og mer energieffektiv varmepumpe fra Daikin. Daikin sine produkter som selges i Norge, er utviklet i samarbeid med de nordiske landene for å sikre best mulig ytelse under de tidvis tøffe nordiske forholdene.

Varmepumper fra Daikin fungerer like bra til kjøling som til oppvarming. Perfekt inneklima året rundt!

I Norge har vi et utfordrende klima med tøft vær som veksler fort og temperaturer som svinger fra høyt til lavt. For å kunne takle disse utfordringene har Toshiba utviklet nordiske modeller, nettopp for å være best på nordiske forhold.

Få perfekt temperatur inne, uansett værforhold, året rundt. Du takler det best når du er riktig utstyrt for det. Med en Toshiba varmepumpe er du godt rustet. Uansett.

Mitsubishi Electric har flere ulike typer varmepumper. Felles for alle varmepumpene er at de er miljøvennlige og energibesparende. Noe som gir deg en rimeligere strømregning også!

Mitsubishi sine løsninger er spesielt utviklet for nordisk klima og gir rikelig med varme selv på de kaldeste dagene. Investerer du i en varmepumpe fra Mitsubishi får du et hjem med et godt innemiljø og behagelig temperatur – uansett sesong eller vær.

Varmepumpe er en investering som over noen få år vil betale seg selv tilbake i form av sparte strømkostnader og et bedre inneklima. Med Samsung varmepumpe vet du at du får nyskapende teknologi som hjelper deg å spare strøm og få et komfortabelt inneklima.

Samsung leverer innovative varmepumper med innebygd WiFi-styring og behagelig design som tåler kalde vintre. Trenger du aircondition får du selvfølgelig det i samtlige av våre varmepumper.

Fordeler med varmepumpe

  • Kan brukes året rundt
  • Sparer strøm og er billigere i drift
  • Enkel og effektiv oppvarming
  • Kan brukes som aircondition
  • Enkelt vedlikehold
  • Miljøvennlig
  • Gir riktig temperatur
  • Gir bedre inneklima
  • Er en hjelpende hånd i pollensesongen

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle