IKT

Informasjon, kommunikasjon, sikkerhet

Informasjon, kommunikasjon, sikkerhet. Vi leverer mange tjenester innenfor IKT, som f.eks; data-og telenettverk, digital skilting, interaktive tavler, lyd og bilde, lydanlegg, og fiberkabling.

Gjennom oss får våre kunder én aktør å forholde seg til vedrørende infrastrukturen mellom brukerutstyret og det sentralt plasserte utstyret.

Data- og telenettverk

Selve hovednervesystemet i mange bedrifter får ganske tilfeldig tilsyn. Servere og PC blir oppgradert med rett funksjonalitet og kapasitet, men hva med nettverket som knytter de forskjellige enhetene sammen? Nettopp nettverket ivaretar mye av sikkerheten i dataanlegget – i nettverket ligger mye av fleksibiliteten som kan forenkle brukernes hverdag og ikke minst setter nettopp nettverket grensene for hastighet og stabilitet på overføringer av data og tale til/fra den enkelte bruker.

Digital skilting

Vi kan sette opp en flatskjerm som inneholder f.eks video, bildevisninger, rullerende tekst og internettinformasjon. Alternativene er mange, og vi har derfor brukt tid på å finne hvilke systemer som gir kundene høy kvalitet, lav brukerterskel, godt med funksjonalitet og et fornuftig kostnadsnivå. Vi er stolte av å kunne presentere løsninger som tilfredsstiller kundenes krav, og kan tilby komplette installasjoner inklusiv utforming av informasjonsvisninger og vedlikehold av dette.

Interaktive tavler

Nyere forskning viser at bruk av interaktiv tavle i undervisningen har positiv effekt, og bruken av slike tavler har også inntatt alt fra barnehager til styrerom og kommandosentraler. Vi fører hele produktporteføljen rundt Smartboard inklusiv dokumentkameraer, verktøy for administrasjon, elev-PCer og nettmøte-applikasjoner. Vi fører også interaktive tavler fra flere andre produsenter, hvor visninger kan skje på en tradisjonell whiteboard, en flatskjerm eller på lerret.

Lyd og bilde

Hva er vel mer irriterende enn ikke å høre hva som blir sagt – det være seg om lyden er for svak eller har dårlig kvalitet? Med moderne lydsystemer bringes lyden ut til både hørselsfriske og hørselshemmede mottakere. Systemene kan designes opp for de behov som finnes og tilrettelegges for enkel bruk. Inkluderer man en tilpasset projektor eller storskjermer i løsningen får man en komplett presentasjonsløsning for møterom, klasserom, auditoriet eller forsamlingslokalet.

Lydanlegg

Vi skreddersyr lydanlegg for alle behov – fra små møterom til store lydinstallasjoner i konserthaller, teatre, skoler, stadionanlegg og lignende. Våre løsninger gir en optimal lydgjengivelse i hele rommet. Lyden er viktig for totalopplevelsen, og er ofte undervurdert på en rekke arenaer. Våre produsenter av mikrofoner, forsterkere, høyttaler- og lydanlegg er blant de ledende på markedet, og vi har et stort utvalg i høyttalersystemer til blant annet installasjon og touring.

Fiberkabling

Fordelene med fiberkabel er at det kan transportere høye hastigheter over lengre avstander, og kan overføre langt mer informasjon. Fiber er rett og slett en slags motorvei for data og underholdning. Vi leverer, konfigurerer, dokumenterer og vedlikeholder nettverk av kobber, fiber og trådløse løsninger, også kalt strukturkabling. Gjennom oss får våre kunder én aktør å forholde seg til vedrørende infrastrukturen mellom brukerutstyret og det sentralt plasserte utstyret.

Har dere behov for våre IKT produkter og løsninger?

Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle