Sameie

Prisgunstige løsninger

En sektor som virkelig kan ha nytte av en lokal, konkurransedyktig totalleverandør på både sterkstrøm og svakstrøm.

Vi vil gjennomgå hele sameiet / borettslaget og hva slags strøm og avtaler som finnes, og sammen med styret finner vi gode og ikke minst prisgunstige løsninger som vil gagne alle beboere. Da kan vi også oppgradere eksisterende utstyr slik at brannvernet blir ivaretatt.

Ta kontakt med oss i ABC Elektro Team AS for et møte, og få et uforpliktende tilbud fra oss.

Husk at ABC Elektro Team As også registrert sterkstrømsinstallatør. Vi kan selvsagt hjelpe borettslaget eller sameiet også med dette.

ABC Elektro Team AS logo

Et borettslag eller boligsameie har gjerne en felles kontrakt på både tv, internett og strøm. Vi kan hjelpe dere med en profesjonell og god lokal leverandør på strømmen.

IKT

Nyere forskning viser at bruk av interaktiv tavle i undervisningen har positiv effekt, og bruken av slike tavler har også inntatt alt fra barnehager til styrerom og kommandosentraler. Vi fører hele produktporteføljen rundt Smartboard inklusiv dokumentkameraer, verktøy for administrasjon, elev-PCer og nettmøte-applikasjoner. Vi fører også interaktive tavler fra flere andre produsenter, hvor visninger kan skje på en tradisjonell whiteboard, en flatskjerm eller på lerret.

Vi kan sette opp en flatskjerm som inneholder f.eks video, bildevisninger, rullerende tekst og internettinformasjon. Alternativene er mange, og vi har derfor brukt tid på å finne hvilke systemer som gir kundene høy kvalitet, lav brukerterskel, godt med funksjonalitet og et fornuftig kostnadsnivå. Vi er stolte av å kunne presentere løsninger som tilfredsstiller kundenes krav, og kan tilby komplette installasjoner inklusiv utforming av informasjonsvisninger og vedlikehold av dette.

Installasjoner, service og vedlikehold. ABC Elektro Team tilbyr tjenester innen elektro, og vi tar på oss alt fra små til store oppdrag for offentlig sektor. Vi leverer f.eks; el-installasjoner, el-kontroller, nødlys, og nødstrøm.

Gjennom oss får våre kunder én aktør å forholde seg til vedrørende infrastrukturen mellom brukerutstyret og det sentralt plasserte utstyret.

Har dere behov for våre tjenester?

Som kunde skal du vite at vi er opptatt av å kunne vårt fag – vi skal ha kunnskap om hva vi driver med, slik at du alltid skal oppleve trygghet i forhold til riktige løsninger og riktig pris når du velger oss.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle